Voor bedrijven

cooperatievecultuurbedrijven

Onderwerpen

 

Cooperatieve teamtrainingen

Als adviseurs van ADV verzorgen we cooperatieve trainingen. Tijdens de training wordt met een vleug van humor de nodigde kennis, inzichten en de praktische toepassingen besproken. De bijeenkomsten bestaan uit een inspirerende presentatie en coöperatieve opdrachten. Dit zijn opdrachten waarbij de deelnemers gestructureerd met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp. Naast inhoud is er ook aandacht voor de eigen houding en de verhouding in het team waar men deel van is. Aan het begin van een training worden de verwachtingen van de deelnemers afgestemd op de doelen van de training waardoor sprake is van resultaatgericht trainen. Het doel van elke training is dat de mensen naar huis gaan met nieuwe inzichten , tips en trucs om morgen toe te passen in de praktijk. Vandaag geleerd is morgen doen.

Intake

Coöperatieve teamtrainingen worden gegeven nadat er een intakegesprek heeft plaatsgevonden met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek wordt samen met de opdrachtgever een Mindmap gemaakt als uitgangspunt voor het ontwerp van de training. Gezamenlijk wordt het doel van de training geformuleerd om daarna een training op maat samen te stellen. Het altijd mogelijk is om tussentijds wijzigingen aan te brengen in het programma. Immers de praktijk is weerbarstiger dan de theorie. En soms komen mensen op basis van kennis en inzicht tot andere vragen dan vooraf bedacht

Workshops/training

Veel onderwerpen kunnen ook ter oriëntatie als workshop worden aangeboden. Bent u opzoek naar een inspirerende workshop voor bijvoorbeeld een teambijeenkomst of een personeelsuitje, kijk dan op het overzicht van workshops hieronder of neem contact op met Anje de Vries of Jos Spronk. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en beantwoorden met plezier jouw vragen. Zo kan het zijn dat een onderwerp ook als lezing of training kan worden gegeven. Wilt u meer weten over de inhoud van onze producten? Lees dan gerust nog even verder, ons overzicht van onderwerpen vindt u hieronder:

Staat het onderwerp dat u graag behandeld wilt hebben binnen uw organisatie er niet tussen? Stuur gerust een berichtje met uw idee/onderwerp. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en beantwoorden met plezier alle vragen.

Individuele coaching

Als sprake is van persoonlijke vragen kunt u bij ADV terecht voor coaching , advies of begeleiding. In een eerste gesprek zal samen gekeken worden of wij u van dienst kunnen zijn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren