Voor u persoonlijk

Cooperatieve trainingen en workshops

Als adviseurs van ADV verzorgen we cooperatieve trainingen en workshops waarop mensen zich individueel kunnen inschrijven. Bij voldoende aanmelding wordt de training gegeven.

Tijdens de training of workshop wordt met een vleug van humor de nodigde kennis, inzichten en de praktische toepassingen besproken. De bijeenkomsten bestaan uit een inspirerende presentatie en coöperatieve opdrachten. Dit zijn opdrachten waarbij de deelnemers gestructureerd met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp. Naast inhoud is er ook aandacht voor de eigen houding en de verhouding met de mensen waarmee men samenwerkt. Aan het begin van een training of workshop worden de verwachtingen van de deelnemers afgestemd op de doelen van de training waardoor sprake is van resultaatgericht trainen. Het doel van elke training is dat de deelnemers naar huis gaan met nieuwe inzichten , tips en trucs om morgen toe te passen in de praktijk. Vandaag geleerd is morgen doen.

Individuele coaching

Voor individuele vragen kunt u bij ADV terecht voor coaching , advies of begeleiding. In een eerste gesprek zal samen gekeken worden of wij u van dienst kunnen zijn.

Inschrijving

Coöperatieve trainingen en workshops worden gegeven als er zich voldoende mensen hebben ingeschreven.

Voor meer informative kunt u bellen met Anje de Vries of Jos Spronk