Coöperatieve cultuur

Logo-Coöperatieve-cultuur

Wij staan voor coöperatieve advisering, training, coaching en persoonlijke begeleiding van teams. Wij werken voor zowel kinderopvang, onderwijs als voor het bedrijfsleven. Heeft u individuele vragen dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Vanuit een coöperatieve cultuurgedachte geven wij vorm aan onze dienstverlening.   Samenwerken op basis van vertrouwen met respect voor de ander werken aan de groei en ontwikkeling van uw organisatie.

Een succesvolle organisatie wordt ons inziens gevormd en gedragen door de mensen die er werken. Het is dus belangrijk dat alle mensen worden geinspireerd en gemotiveerd om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid een effectieve bijdrage te leveren aan het geheel.

Sharing skills is creating skills

Samenwerken is elkaar versterken is ons motto. Samenwerken bestaat uit het delen van kennis, inzicht en vaardigheden omdat mensen willen leren van elkaar. En omdat daardoor nieuwe ideeën kunnen ontstaan en innovatiekracht wordt gecreëerd.

Wij delen graag onze kennis, inzicht en vaardigheden als trainer, adviseur of coach met u. Onze dienstverlening is er op gericht om samen met de mensen praktische problemen omzetten in uitdagingen en te zien als nieuwe kansen. Deze cooperatieve dynamiek is bedoeld om wat vandaag geleerd is morgen in praktijk te kunnen brengen.

Wil je meer weten over de inhoud van de programma’s, ons aanbod en werkwijze lees dan verder op deze website.  Is maatwerk gewenst dan denken we graag met u mee om in een persoonlijk gesprek samen met u te verkennen hoe een passend aanbod kan worden gemaakt.. Wij zijn te bereiken via 0653386172  of stuur ons een bericht via de contact pagina.

Bewaren