Voor wie

Logo-Coöperatieve-cultuur

 Voor wie?

Wij staan voor coöperatieve advisering, training, coaching en persoonlijke begeleiding binnen onderwijs en bedrijfsleven. Heeft u individuele vragen dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Coöperatief wil zeggen samenwerken vanuit het idee dat iedereen een eigen bijdrage levert aan het systeem school of bedrijf. Niet omdat het moet maar omdat je vindt dat in je eentje niet kunt bereiken wat samen wel gaat lukken. Vanuit deze coöperatieve cultuurgedachte geven wij vorm aan onze dienstverlening met als doel samen met de mensen de groei en ontwikkeling binnen organisaties te realiseren. Een succesvolle organisatie wordt gevormd en gedragen door de mensen die er werken. Het is dus belangrijk dat mensen zelf vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid een effectieve bijdrage leveren aan de gemeenschappelijke doelen van de organisatie. 

Diverse onderwerpen kunnen op verschillende manieren worden vorm gegeven. Hierbij kan gedacht worden aan trainingen/lezingen/workshops of persoonlijke coaching. Deze worden aangepast aan de branche waarin u zich met uw organisatie bevindt. Passende voorbeelden en praktijkervaringen geven vorm aan de training met als doel dat u aan het eind van de training/workshop naar huis gaat met nieuwe inzichten en handvatten om zelf in uw organisatie toe te passen. Vandaag geleerd is morgen gedaan.

cooperatievecultuuronderwijs

 

Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

cooperatievecultuurbedrijven

cooperatievecultuuruzelf

Bewaren

Bewaren