Wie zijn wij

 • Logo-Coöperatieve-cultuur

  Wij zijn ADV

  Sharing skills is creating skills

  Stuur ons een berichtje
 • De samenwerking tussen een junior adviseur en senior adviseur zorgt ervoor dat gedegen vakkennis gecombineerd wordt met een flinke dosis nieuwe en frisse inzichten. Dat maakt dat ADV haar vakmanschap weet te vertalen naar de nieuwe tijd . De maatschappelijke dynamiek laat het bedrijfleven, kinderopvang en het onderwijs niet onberoerd. Het is belangrijk dat de kwaliteit van het werk hoog gehouden wordt en er tevens ruimte is voor nieuwe ontwikkeling. Training, coaching en advisering van ADV is bedoeld om te voorkomen dat door de waan van de dag voorbij wordt gegaan vernieuwingen. Reflecteren op wat je doet en of dat nog de goede dingen zijn, maakt keuzes maken mogelijk waardoor ruimte ontstaat om eigen toekomst te creëren.

  1. Before
  2. After

  Anje de Vries

  — Senior adviseur

  beschikt over ruime ervaring als trainer, begeleider en coach van leidsters,leerkrachten, directeuren en bovenschoolsdirecteuren in de kinderopvang en onderwijs. Haar inbreng van werkervaring, pedagogische- & didactische vakmanschap en nuchtere passie verrijken ADV   (voor meer zie linkedin)

  1. Before
  2. After

  Jos Spronk

  — Junior adviseur

  Beschikt over 10 jaar werkervaring in de retail. Zijn inbreng van werkervaring in het bedrijfsleven, digitaal vakmanschap, psychologie en creatieve passie verrijken ADV (voor meer zie linkedin)